«Сүттің қышқылдығын, тығыздығын, майлылығын анықтау»

Ашық сабақтың тақырыбы: «Сүттің қышқылдығын, тығыздығын, майлылығын анықтау»

 Мақсаты:

Білімділік: сүттің сапасын анықтау үшін зертханалық зерттеу кезінде теориялық білімін практика жүзінде терең меңгеру.

Дамытушылық: логикалық ойлау қабілетін, кәсіби тілде сөйлеу мәнерін жоғарлату, студенттерді ізденуге үйрету, өз мамандығына қызығуын арттыру арқылы іскерлік пен  дағдысын дамыту.

Тәрбиелік: студенттерді топпен және ұжымдық бағытпен жұмыс істеуге баулу, ұқыптылықты, белсенділікті, жауапкершілікті тәрбиелеу.

Сабақтың түрі: зертханалық –практикалық сабақ.

Қорытынды: Қазақстанда сүт тауарлы фермалардың дамуы кезінде ветеринарлық- санитарлық сараптаушыларға актуальды тақырып, классикалық және қазіргі заманғы зерттеу әдістері меңгерілді. 4ВК топ белсенділігін көрсете білді.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Статистика

  • 86490Всего посетителей:
  • 5Посетителей сегодня:
  • 41Посетителей вчера:
  • 404Посетителей на прошлой неделе:
  • 94Посетителей в месяц:
Наш адрес  071615, ВКО, Уланский район, с. Саратовка, ул. Молодежная, 4.