Сыныптан тыс іс-шара тақырыбы: «Ет үнемі бақылауда»
Сайыстың мақсаты:
Білімділік: студенттерге органолептикалық және зертханалық тағам өнімдерінің сапасын тексеруді тәжірибе жүзінде терең меңгерту.
Дамытушылық: студенттерді ізденуге үйрету, шығармашылық қабілетін шыңдау, дербес ойлануын, пәнге, өз мамандығына қызығуын арттыру арқылы іскерлік пен дағдысын дамыту.
Тәрбиелік:оқушыларды жеке топпен және ұжымдық бағытпен жұмыс істеуге баулу, белсенділік, жауапкершілік қасиеттерін тәрбиелеу.
Сайыс 4ВК және 4ВКА топ араларында өтті топ белсенділігі өте жоғары болды, сайыс өз мақсатына жетті.